Over Your Style Studio

Your Styles Studio is opgericht door Annemarie van Zuilen en ontstaan vanuit de behoefte om ervaringen te delen met andere mensen. Ik heb in mijn leven veel meegemaakt als zelfstandig ondernemer, consultant, moeder, hulpverlener, partner, kunstenaar, studiekeuzebegeleider en coach. Ik haal veel energie en voldoening uit het delen en ontvangen van inzichten, eigen wijsheden en ervaringen.

Annemarie van Zuilen

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel gereisd en ben daarbij veel mensen, bijzondere bedrijven en uiteenlopende beroepen tegen gekomen. Naast mijn sterk ontwikkelde denkvermogen heb ik ook mijn creatieve gevoelskant ontwikkeld. Ik gebruik mijn creativiteit o.a. om zakelijk onderscheidend te blijven. Ik heb een bijzonder ontwikkelde intuïtie die er samen met mijn mensenkennis en rationele aanpak voor zorgen dat ik een waardevolle gesprekspartner ben.

Ik handel zelf op basis van mijn competenties en hecht er veel waarde aan die in andere te ontdekken. Wil jij jezelf, je bedrijf, je medemens en of team beter leren kennen? Ik geef je inzichten. Afhankelijk van de opdracht doe ik dit alleen of samen met andere gerenommeerde coaches.

Ik zie ernaar uit je te mogen ontmoeten!

Met hartelijke groet,

Annemarie van Zuilen