Studiekeuzebegeleiding

Wij maken jouw studiekeuze helder en overzichtelijk. Al onze coaches zijn geaccrediteerd en gecertificeerd.

Voor onze studiekeuzebegeleiding werken we samen met Keuzesprong. Door deze mooie samenwerking krijgt u ruim 7,5 jaar ervaring en wij zijn daarmee expert in ervoor zorgen dat jij de meest passende studie leert te kiezen!

We zijn professionals in het begeleiden van kinderen en jongvolwassene. Wij ontdekken je talenten en begeleiden je hoe je deze verder zo optimaal mogelijk kunt ontwikkelen en inzetten. Het is een specialisme van Annemarie van Zuilen om de talenten bij kinderen en jongvolwassenen met ADHD, ADD, Borderline, disharmonische persoonlijkheid, depressie, autisme, dyslexie, dyscalculie en dyspraxie te herkennen en te vertalen naar concrete studies, banen en mogelijkheden.

De begeleiding bestaat meestal uit 6 gesprekken van gemiddeld 1 tot 1,5 uur op één van onze locaties die zijn te vinden in Amsterdam, Utrecht, Oudewater, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Tiel, Den Bosch, Geldrop & Eindhoven, Arnhem en Ede.

Je zit vast met veel vragen! Per gesprek knippen we daarom alles in kleine stukjes. Daarna nemen we alles stap-voor-stap samen door. Zo krijg je structuur en wordt jouw studiekeuze een stuk eenvoudiger.

Het traject wordt daarbij altijd op jouw wensen afgestemd. We hebben daarbij ervaring met de meest uiteenlopende studiekeuzevraagstukken.

Ons Geheime Wapen: De Fitch test!

Onze ervaring leert dat we met alleen gesprekken niet altijd het onderste uit de kan kunnen halen. In samenwerking met Fitch hebben we daarom onze eigen studiekeuzetest ontwikkeld. Dit zorgt voor veel meer inzicht en uiteindelijk een veel betere studiekeuze.

Het Resultaat: Gemiddeld een 9,2!

Al jarenlang zijn klanten heel erg tevreden over onze begeleiding. Zo scoort onze begeleiding een 9,2 op basis van service. Uit onderzoek blijkt daarbij dat onze oud-klanten nog steeds superblij zijn met hun studiekeuze!

Bel voor een gratis intake gesprek!