Versterk je eigen grenzen!

Je kunt je verbaal op anderen afstemmen. Hiermee leren we van jongs af aan grenzen te krijgen en te stellen. De kracht van taal! In gedachten kun je ook op andere afstemmen en anderen op jou. Deze gedachten vang je op, soms bewust soms onbewust. Gedachten zijn krachten!

Wanneer je een mooie lichte en opgewekte energie uitstraalt zal deze een magnetische werking hebben op anderen. Zeker ook op degene die zelf moeite hebben om opgewekt en positief te zijn en te blijven. Ze willen graag van je leren en zijn op zoek naar hulp, vaak onbewust.

Wanneer je als energetisch opgewekt mens uitreikt naar anderen, omdat je graag liefde wilt ontvangen of in verbinding wilt zijn met de ander, sta je open en komen andermans gedachten gemakkelijk bij je binnen. Dit kan prettig en tegelijkertijd vermoeiend zijn! Je eigen gedachten kunnen hierdoor constant afdwalen waardoor je minder gefocust kunt blijven. Met als resultaat dat je gemakkelijk afgeleid wordt van je werk, studie en al hetgeen waar je bewust aandacht aan wilt geven.

Zodra je bijvoorbeeld sterk in verbinding bent met je geliefde, zal je veel aandacht en focus hebben voor hem of haar. De liefde schept een sterke band en maakt jullie als geheel sterker. Ben je in gedachten eenmaal weer uit de verbinding met je geliefde, vorm je weer je eigen cirkel. En hoe sterk ben je dan?

Dwaal je eenmaal in je eigen cirkel steeds af met je gedachten naar bijvoorbeeld je geliefde, dan creĆ«er je via je gedachten een opening waarmee je een verbinding wilt maken met de ander. Via deze opening kunnen er eveneens gedachten binnenkomen van anderen die minder prettig voor je zijn. Deze gedachten kunnen werken als een afleiding in je energiesysteem. Sommige duiden dit met de term “energetisch lek”. Dat gedachten van anderen bij je binnen komen is op zichzelf onvermijdelijk. Zodra je leert er bewust mee om te gaan ontwikkel je een gave.

Door de liefde in je eigen cirkel te vergroten zorg je er automatisch voor dat je eigen grenzen worden versterkt. Hierdoor ben je krachtiger in het bepalen welke gedachten je aandacht wilt geven. Vanuit liefde kun je afstemmen op de ander en vanuit liefde voor jezelf zet je grenzen voor minder mooie gedachten. Met dezelfde magnetische aantrekkingskracht kun je via je gedachten je energieveld beheren! dit doe je door degene die je gedachten stuurt waar je geen tijd en zin in hebt, op gezonde afstand te zetten. Deze vaardigheid vraagt om een sterk ontwikkelde innerlijke kracht!